Project Museum de Fundatie te Zwolle

De opdracht was om de binnenzijde van de Bol van Museum de Fundatie te bekleden met 2x6.5mm buiggips. Waarna het gips klasse A werd afgewerkt, om te voldoen aan de hoge visuele eisen.

De ronding werd bepaald vanuit de buitenschil, evenwijdig hieruit werd een achterconstructie van buigplex gemaakt, waar de gipsplaten op werden geschroefd.

Een lastige opgave waren de 2 "iglo's", de toegang tot de 3e verdiepingsvloer. Sterk gekromd met diverse details en bovendien 60 minuten brandwerend.

Het resultaat mag er zijn, mede door de vakkundige inzet van onze ervaren allround monteurs.

Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle Museum de Fundatie Zwolle
greep uit onze portfolio
Gemeentehuis
portfolio
Fbor Groningen (RUG)
portfolio
Noordelijke Hogeschool
portfolio