Systeemplafonds

De kwaliteit van plafonds heeft grotere invloed op het woon- en werkklimaat dan men vaak denkt. Akoestiek, hygiëne, vochtbestendigheid, lichtreflectie, kleur en de brandbeveiliging zijn voorbeelden van eigenschappen die van invloed zijn op het welzijn van mensen.

Systeemplafonds bestaan er dan ook in vele soorten en maten. Van een eenvoudig standaardontwerp tot design; het is allemaal verkrijgbaar bij ons in Klazienaveen. U bepaalt zelf hoe het plafond er uit moet zien en aan welke eisen het moet voldoen. Voor vrijwel alle wensen en ruimtes hebben wij het geschikte systeemplafond.

Wij werken samen met de beste fabrikanten op het gebied van systeemplafonds:

derakoDerako; Specialist in massief houten plafond-, wand-, en façadesystemen. Het ontwerpidee van de architect is ons uitgangspunt.
eurocousticEurocoustic; zorgt voor hoogwaardige plafonds van eenvoudig uiterlijk tot design.
rockfonRockfon; steenwol vormt de basis voor de zacht-minerale plafonds die Rockfon produceert en levert.
heraklithHeraklith; een toonaangevende aanbieder op de Europese markt voor bouwstoffen, die zich vooral concentreert op de warmte-, geluids- en brandisolatie.
armstrongArmstrong; specialist in akoestische systeemplafonds (hard mineraal, zacht mineraal, metaal en hout) en ophangsystemen.
ecophonEcophon; biedt een keur aan plafondsystemen, van akoestiek tot hoge mechanische weerstand.
greep uit onze portfolio
Gemeentehuis
portfolio
Fbor Groningen (RUG)
portfolio
Noordelijke Hogeschool
portfolio