Menu

Griemink Klazienaveen BV, al meer dan 50 jaar uw specialist

Al ruim 50 jaar is Griemink Klazienaveen BV uw vertrouwde specialist in het leveren en vakkundig monteren van hoogwaardige plafond- en wandsystemen. Sinds 1972 hebben wij ons geprofileerd als dé partner voor zowel bedrijven als particulieren, en wij zijn trots op onze lange staat van dienst in de branche.

Onze expertise

Onze kernspecialiteit ligt in het leveren van maatwerkoplossingen op het gebied van plafonds, wanden en verlichting. Of u nu op zoek bent naar strakke en functionele kantoorruimtes, sfeervolle woonomgevingen, of industriële toepassingen, Griemink biedt u een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een professionele montage, waarbij we gebruikmaken van de beste materialen op de markt.

Kwaliteit en vakmanschap

Bij Griemink Klazienaveen BV staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en beschikken over een team van vakmensen met diepgaande expertise. Onze plafond- en wandsystemen voldoen niet alleen aan de hoogste standaarden op het gebied van duurzaamheid en functionaliteit, maar dragen ook bij aan een aangename leef- en werkomgeving.

Verlichting op maat

Naast onze expertise in plafonds en wanden, bieden wij op maat gemaakte verlichtingsoplossingen. Samen met u ontwikkelen we een verlichtingsplan dat niet alleen voldoet aan functionele eisen maar ook de juiste sfeer creëert.

Persoonlijk advies

Bij Griemink Klazienaveen BV geloven we in persoonlijk advies. Neem vrijblijvend contact met ons op, telefonisch of via e-mail, en laat u adviseren op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Of breng een bezoek aan onze showroom waar onze experts klaarstaan om u te verwelkomen.